Leveranciers herbruikbare bekers
Bekers kunnen het best aangekocht worden bij één van de bekerproducenten die samenwerken met het Wash-it netwerk. Zij garanderen ons en u kwalitatieve bekers tegen een marktconforme prijs. 

 

Bekers kunnen ook gratis of tegen zeer voordelige tarieven gehuurd worden via gemeentebesturen, intercommunales, bierproducenten, bierhandelaars, drankencentrales, koepelverenigingen, ... Meestal betreft het volumes onder de 2500 bekers per evenement. Voor grotere volumes bekers, die nodig zijn voor grotere evenementen, wordt meestal beroep gedaan op één van onze bekerpartners.  Zij kunnen snel grote volumes aanleveren en kunnen eventueel ook gepersonaliseerde bekers ter beschikking stellen.

 


CupConcept is dé grootste Duitse bekerproducent met vestigingen en partners verspreid over Europa en een dochterbedrijf in Gistel.  Zij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn pionier in herbruikbare bekers en cateringmateriaal.  CupConcept is actief in sportstadia, bij grote concertevenementen en bij private en overheidsinstellingen.


Re-uz is dé grootste Franse bekerproducent met vestigingen in bijna alle Europese landen. Re-uz heeft meer dan 15 jaar ervaring in verkoop, verhuur en afwassen van herbruikbare bekers.  Zij hebben een vestiging in Wallonië met een grote voorraad herbruikbare bekers en een commerciële vestiging in Gent.  Zij zijn actief in Vlaanderen in grote sport- en concertstadia, bij gemeentes, intercommunales, festivals en horecazaken.


Festicup, gevestigd in Herk-de-Stad, is een servicegerichte onderneming die voorziet in een compleet assortiment onbreekbare en herbruikbare bekers. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze quasi niet te onderscheiden zijn van een gewoon glas. Andere eigenschappen zijn duurzaam, uitstekend stapelbaar, recycleerbaar, onbreekbaar, personaliseerbaar en altijd beschikbaar. Festicup heeft tevens mobiele wasoplossingen ter beschikking voor tussenwassen ter plaatse.