Wasstraten
De maatwerkbedrijven ACG, Amab, Ateljee, Bewel en Sobo zijn lid en fungeren als officiële operationele waspartner binnen het netwerk. 

Door de geografische spreiding van de maatwerkbedrijven over gans Vlaanderen, spreken we nu al van hét grootste wasnetwerk van Europa met een capaciteit van meer dan 2 miljoen bekers per week, op jaarbasis komt dit op 100 miljoen bekers.

 

ACG


ACG met haar vestiging in Antwerpen heeft zijn specialisatie in het verpakken van materiaal, groenzorg en het ter plaatse hulp bieden in een productie omgeving. 

AMAB


Amab is een modern maatwerkbedrijf met 800 medewerkers, verspreid over drie locaties rond Brussel: Asse, Hall en Zaventem. Zij zijn gespecialiseerd in het verpakken op maat van voeding, elektro-montage en groendienst. Zij investeerden als eerste in een volledig automatische en energie-efficiënte wasstraat. De wasafdeling bevindt zich in hun vestiging in Asse. Daarmee waren zij de eerste operationele waspartner van Wash-it.
Ateljee


Ateljee vzw in Gent stelt mensen te werk die moeilijk aan een job raken in het gewone arbeidscircuit. Zij tellen verschillende tewerkstellingsprojecten waaronder een aantal kringwinkels in de regio Gent, een fietsenherstelplaats, een restaurant en een digi-punt. Een klussenteam staat in voor karweitjes in de verschillende gebouwen van het maatwerkbedrijf.

Bewel


Bewel staat voor Beschermde Werkplaatsen Limburg. Met 2000 werknemers en 9 vestigingen verspreid over de provincie is Bewel de derde grootste werkgever van Limburg. Zij zijn actief in verschillende sectoren zoals verpakken, cleanroom, groenzorg, montage voeding en logistiek. Alle activiteiten worden uitgevoerd in de werkplaatsen of bij de klant inhouse.
Sobo


Sobo is actief in de regio Brugge en biedt een waaier van kwalitatieve producten en diensten aan. Dat gaat van schoonmaken en inpakken tot het uitvoeren van schilder- en renovatiewerken en een eigen klusjesdienst die aan de slag is in de buurgemeenten Zedelgem en Oostkamp. Daarenboven hebben ze hun eigen cateringafdeling en een sociaal restaurant Het Paradijs. Hun motto is duurzame tewerkstellingsprojecten creëren op maat van personen met verminderde kansen op de reguliere arbeidsmarkt.