Wasstraten
De maatwerkbedrijven ACG, Amab, Groep INTRO, Bewel en Sobo zijn lid en fungeren als officiële operationele waspartner binnen het netwerk. 

Door de geografische spreiding van de maatwerkbedrijven over gans Vlaanderen, spreken we nu al van hét grootste wasnetwerk van Europa met een capaciteit van meer dan 2 miljoen bekers per week, op jaarbasis komt dit op 100 miljoen bekers.

 

ACG


ACG met haar vestiging in Antwerpen heeft zijn specialisatie in het verpakken van materiaal, groenzorg en het ter plaatse hulp bieden in een productie omgeving. 

AMAB


Amab is een modern maatwerkbedrijf met 800 medewerkers, verspreid over drie locaties rond Brussel: Asse, Hall en Zaventem. Zij zijn gespecialiseerd in het verpakken op maat van voeding, elektro-montage en groendienst. Zij investeerden als eerste in een volledig automatische en energie-efficiënte wasstraat. De wasafdeling bevindt zich in hun vestiging in Asse. Daarmee waren zij de eerste operationele waspartner van Wash-it.
Bewel


Bewel staat voor Beschermde Werkplaatsen Limburg. Met 2000 werknemers en 9 vestigingen verspreid over de provincie is Bewel de derde grootste werkgever van Limburg. Zij zijn actief in verschillende sectoren zoals verpakken, cleanroom, groenzorg, montage voeding en logistiek. Alle activiteiten worden uitgevoerd in de werkplaatsen of bij de klant inhouse.

Groep Intro


Groep INTRO levert over heel Vlaanderen en Brussel duurzame producten en diensten aan allerhande bedrijven en particulieren, biedt medewerkers een betaalde job en laat hen toe geleidelijk aan door te stromen naar het normaal economisch circuit. In hun eigen onderneming creëren ze een inclusieve werkomgeving, aangepast aan de mogelijkheden van de medewerkers en stimulerend om te groeien. Ze bieden daarbij maatwerk voor bedrijven en particulieren, organisaties en openbare besturen, vanuit een sterke visie op circulair ondernemen.
Sobo


Sobo is actief in de regio Brugge en biedt een waaier van kwalitatieve producten en diensten aan. Dat gaat van schoonmaken en inpakken tot het uitvoeren van schilder- en renovatiewerken en een eigen klusjesdienst die aan de slag is in de buurgemeenten Zedelgem en Oostkamp. Daarenboven hebben ze hun eigen cateringafdeling en een sociaal restaurant Het Paradijs. Hun motto is duurzame tewerkstellingsprojecten creëren op maat van personen met verminderde kansen op de reguliere arbeidsmarkt.