Wat kunnen we voor u doen?
Wassen en drogenHet wassen en drogen gebeurt op een ecologische en duurzame manier in 1 van onze 6 wasstraten. Wash-it zet volgende punten als prioritair.

1. Nabijheid

Alle wasstraten worden uitgebaat door een sociaal maatwerkbedrijf. In elke Vlaamse provincie is een maatwerkbedrijf partner van het Wash-it netwerk. Dit laat ons toe om het wassen en drogen van bekers en andere materialen dichtbij het evenement te laten plaatsvinden.

2. Veiligheid

De enige manier om bekers veilig te reinigen en te drogen is een industriƫle eindwas en droging. Dit sluit elke vorm van contaminatie uit. Onze 6 waspartners investeerden hiervoor in een performante wasstraat. Ook de inrichting van de ruimtes werd onder handen genomen. Alle waspartners werken op eenzelfde manier volgens de Duitse DIN normen, die de basis zullen vormen van een Europese wetgeving. De wasstraten behoren tot de top op wereldniveau op gebied van wascapaciteit, droogcapaciteit, warmterecuperatie, energieverbuik,...

3. Ecologisch en duurzaam

Wash-it maakt gebruik van de meest ecologische detergenten voor het wassen van de verschillende materialen. De standaard polypropyleen bekers hebben een gemiddelde levensduur van 5 jaar en kunnen tot  200 keer door de wasstraat gaan. De afgekeurde bekers worden voor 100% gerecycleerd. 

4. Budgetvriendelijk

Wash-it kan door de samenwerking met sociale economie ervoor zorgen dat de waskost op een budgetvriendelijke manier gebeurt.  

 


Duurzaam transportAls klant kan u zelf het transport regelen tussen, maar u kan hiervoor ook beroep doen op Wash-it. Wash-it regelt het transport op de meest ecologische manier, rekening houdend met afstand, milieu en timing.  


StockageZoekt u als organisatie een stockageplaats voor uw bekers of ander materiaal? Ook hiervoor kan u bij Wash-it terecht. Wij maken een prijsofferte op maat op en bespreken met u de praktische afhandeling hiervan. 


Verhuursite AfitaVerhuurt u bekers en wilt u dat uw klanten online bekers kunnen huren? Dan hebben wij met onze Afita software de ideale oplossing voor u. Dankzij deze software heeft u in geen tijd uw eigen gepersonaliseerde verhuursite.

Contacteer ons voor meer info


AdviesWe kunnen u begeleiden en adviseren welk type beker het best geschikt is voor uw evenement, rekening houdend met factoren als ruimte, hoeveelheid bekers, aantal dranken, ...

Wash-it werkt immers nauw samen met 3 bekerleveranciers die ons de nodige kennis bezorgen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale bekers ontwikkeld voor voetbalstadia, die gericht zijn op veiligheid bij eventueel misbruik van de bekers als projectiel. 

Aankoop van bekers is mogelijk, maar ook voor het huren ervan kunnen we u gericht advies geven. 

Bij Wash-it speelt de vorm, het merk, de grondstof noch het formaat een rol bij het wasproces. Maar de kwaliteit is wel belangrijk uiteraard.