Logistieke partners
Wash-it kan instaan voor het meest ecologisch transport door één van onze 3 logistieke partners. Uiteraard kan het transport ook door de klant zelf uitgevoerd worden.


Groep Intro levert over heel Vlaanderen en Brussel duurzame producten en diensten aan allerhande bedrijven en particulieren, biedt medewerkers een betaalde job en laat hen toe geleidelijk aan door te stromen naar het normaal economisch circuit. In hun eigen onderneming creëren ze een inclusieve werkomgeving, aangepast aan de mogelijkheden van de medewerkers en stimulerend om te groeien. Ze bieden daarbij maatwerk voor bedrijven en particulieren, organisaties en openbare besturen, vanuit een sterke visie op circulair ondernemen.


Weerwerk heeft vestigingen in Antwerpen, Gent en Roeselare en kan ingeschakeld worden voor tal van diensten, zoals schoonmaak, groendienst, inpakken, renovatie -en schilderwerken. Hun missie is "Samen gaan we voluit om jou te laten groeien, zodat jij je leven en werk stevig in handen hebt". 


Werkmmaat levert maatwerk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Werkmmaat is actief in de regio Antwerpen, Antwerpse Zuidrand en Lier. Doelstelling is om hun medewerkers te laten doorstromen naar een job in het gewone bedrijfsleven. Kwaliteit staat centraal in hunwerking, het for-WSE-certificaat is hiervan het bewijs.